Rangáné Galamb Margit vagyok.

Anyuka, feleség, tanár, egy túlképzett varrónő, kézműves.

Végzetségem szerint ruhaipari mérnök, mérnök-tanár, népi játszóház vezető, népviselet készítő. Több, mint egy évtizede tanítok. Magam mögött hagytam a szakképzést, hogy saját vállalkozásomban, saját elképzelésem szerint adhassam át azt a tudást, amit az évek alatt összegyűjtöttem.

Hobbi varró tanfolyamaimon szeretném, ha megtapasztalnátok az alkotás örömét, az együtt alkotás közösségi élményét. Ahogy egy kedves mesterem mondta: „Varrásszabadság van!” 😉

Szívügyem a hagyomány ápolása, tovább éltetése. Bár több, mint 20 éve a fővárosban élek, lélekben mindig vidéki maradok. Alkotóműhelyem a XVII . kerület peremén található. A műhely kicsi, egyszerű, hagyományos. Alkalmas mai, modern alkotó munkára, és a hagyományos tudás bemutatására, továbbadására.

Bár a saját gyermekem már megnőtt, az óvodás, kisiskolás korosztállyal szívesen foglalkozom. Kézműves, népi kézműves és mesés foglalkozások levezénylését vállalom.

Nagyon fontos számomra a környezetvédelem. Több projektem szerveződik az újrahasznosítás köré. Keresem a további lehetőségeket.